Moai 200 - Sticking to FEP vat

Hey guys, I recently purchased, unboxed, and set-up or new Moai 200 printer. I have attempted to run a couple prints using the g-codes from the included SD (the ring and the leveling pegs). However, the first layer is sticking to the vat instead of the build plate. I haven’t done anything/changed any settings besides those in the set-up guide from the wiki. I am new to liquid resin printing so I would appreciate a set of troubleshooting steps to fix the issue.

Sorry to hear your issue, here is a survey we use to help us get as much info as we can from user so that we could provide best solution. Even if you might have provide some info already, please answer the question for the completeness.
Support Survey:

Basics:
Room temperature (it is best that resin temperature is above 25C):
Build plate type: (Standard 1-piece / easy to level)
Vat: (Silicon vat / FEP vat)
The source of FEP film
Are you using default firmware setting? If no, answer next four question
Are you using a heater?
What type of resin:
What type Vat: (Peopoly Original vat, Recoated Peopoly vat, custom vat made by user)

Software
software used to generate support:
software used to export gcode
If using Asura, what is the version and profiles used:
Are you using default Asura support setting?
Support tip diameter size?

Asura Genral issues

  1. what version
  2. what OS
  3. Would you be able to provide us with an error log
  4. if you can opengl driver version

Moai Settings:
Firmware version:
System Setting is default per Peopoly recommendation? (Yes/No)
Z Motor Speed
PM Motor Speed
Laser Power
Z Reset Position
PM Reset Position
Z Follows
Z Initial Speed
PM Initial Speed
Other:
Leveling measurement:
A, B, C, D (example 10.9mm)

Any user customization?

Please help share followng pictures as they can provide very good info on finding solutions to your issues
System setting on Moai
Support settings in the software you use
Support arrangement in the software you use. (How support connectts to the object)